A polgármester ismét félrevezet - FK DAC 1904 Sajtónyilatkozat

pifv.jpg

 

FK DAC 1904 a.s. Dunajská Streda

Športová 4744, Dunajská Streda 929 01

 

 

Redakcia Új Szó

Dunajská Streda, 03.01.2012

 

Sajtónyilatkozat:

 

A polgármester ismét félrevezet

 

Ezennel szeretnénk reagálni Hájos Zoltán az Új Szóban megjelent kijelentéseire.

Nyomatékosan elutasítjuk kijelentéseit, hogy a december 28-i FK DAC 1904 közgyűlésen támadtuk vagy a várost szapultuk volna. Tanúk es meghívott személyek jelenlétében a realitásról és a város hozzáállásáról próbáltunk nyíltan beszélni.

A polgármester a nyilatkozatában kiemeli magát, hogy részt vett a közgyűlésen, viszont véleményünk szerint ez volt a legkevesebb amit megtehetett, hiszen más alkalommal lehetetlen vele komunikálni.

Semmilyen megoldást nem javasolt, csak diplomatikus és alibista hozzáállást tanusított.

A felvetett megoldásra váró dolgokra, témákra nem tudott érvelni, ezért nézeteltérést provokált, hogy egy teátrális távozást színleljen.

Meglepően érzékenyen reagált arra a tényre, mikor megkérdeztük, hogy miért állíttatta le a vízszolgáltatást az ifjúsági sportpályán a város alkalmazottja Pápay Zoltán és megkérdeztük, hogy ugyanez a személy miért tesz számtalan negatív lépést a klub és az ifjúsági részlege ellen.

A résztvevők egyhangúan egyetértettek abban, hogy számos dolgot populista és alibista módon kommentált( amit bizonyít az a tény is, hogy minden kérdésben tartózkodott ) és mindenben a képviselőkre hivatkozott a következő kijelentéssel:

„ Én ebből a dologból kimaradok, hiszen ez már politika. Amit a képviselők megfőztek maguknak azt egyék is meg! „

Amikor a városi stadion állapotáról próbáltunk már sokadszorra információt kapni(többszöri írásbeli és szóbeli felhívás előzte ezt meg), végre 3 év után ígéretet kaptunk, hogy január 5-ig eljuttatja hozzánk a stadion tervrajzait és a lelátók sztatikai dokumentációjait. Úgy látszik 3 év után megértette, hogy a nézők veszélynek vannak kitéve a mérkőzések alatt.

Meggyőződésünk, hogy a futballéletről fogalma sincs, csak a helyhatósági választásoknál használta ki, amikor DAC sállal büszkélkedett.

Ezekután nem lennénk meglepődve, ha a képviselőket is félrevezetően tájékoztatná.

Teszi ezt talán azért, hogy művileg álcázza számtalan hibás döntéseit a város vezetésében. Véleményünk szerint a térépítés, strandépítés, városi élet és stb. után a sport terén is kudarcot vallott.

Minden jel arra mutat, hogy mivel a várost meggondolatlan döntéseivel rossz financiális helyzetbe juttatta ezért megpróbálja megfojtani a klubot, hogy más kézre játszhassa.

 

FK DAC 1904, a.s.

 

  

 

Tel/Fax + 421 31/5525301       Bankové spojenie: ČSOB    č.ú: 0326026913 / 7500

e-mail: futbaldac@gmail.com   web: www.fkdac1904.eu   IČO: 36233846  DIČ: SK 2020197234

 

 

 

 

 

 

 

 

                               Fizetett hirdetés az Új Szóban

                                - úgy látszik csak így lehet válaszolni és ez már nem először történik.

1 - A polgármester ismét félrevezet-2.jpg1-2 - Príjmový doklad-Új Szó-2.jpgStanovisko-Sajtónyilatkozat-03.01.2011- Új Szó.jpgpifvo.JPG